2011. július 8., péntek

Tündérkémnek tündérke...


Ez a kép még régebben készült, azóta pihent egy fiók alján, várt a sorára türelmesen. Tavaly elkészült a leányka szobája, ideje, hogy a tulajdonos birtokba vehesse a képet. Augusztusban lesz a névnapja Patrinak, akkor fog átadásra kerülni. Nekem pedig megfordult a fejemben, hogy a sorozatból valamelyik képet jó lenne elkészíteni hozzá. DE. És itt a fő gondom. Amikor anno ezt a képet készítettem, még aidára hímeztem, mert azt ismertem (ebből is látszik elég régen volt  :) ), ma már viszont szívesebben dolgozok vászonra.
Tanácstalan vagyok, mert sorozatként egyformára kellene készíteni, de szebb a hímzővászon.
Jajjj... ti mit csinálnátok?

4 megjegyzés:

Huligánlány írta...

Hm... hímezd meg újra hímzővászonra :-))))Na jó, ez még viccnek is rossz:-)

Ha nem közvetlenül egymás mellé kerül, szerintem egy ugyanolyan /nagyon hasonló színű alapon nem zavaró, ha a másik hímzővászon lesz.

Szép lett!

napcsi írta...

Attól függ milyen kedvem lenne:-))) Nem biztos, hogy ragaszkodnék ahhoz, hogy tökéletesen egyforma legyen az anyag, főleg ha azt már annyira nem szeretem.

Névtelen írta...

Én így hagynám a helyedben.:) Szerintem gyönyörű lett és biztos, hogy nem sikerülne ugyanolyanra, mint az eredeti/tapasztalat:)/. Az is szép, ha kicsit eltérnek egymástól,mert akkor egyedi:D.

Melinda írta...

Szerintem hímezd nyugodtan hímzővászonra! Ha a szín,minta és keret hasonló nagyon szépen megférnek majd egymás mellett!:D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails