2011. november 3., csütörtök

Halloween

Nagyon jól és gyorsan eltelt számunkra is ez a négy nap. Volt benne minden, pihenés, utazás, játszás, emlékezés.
Egy kis őszi mintával készültem, a konyhai ablak kilincsen kapott helyet. Így szem előtt vannak mindig az aktuális lógókák, párnácskák, vendégeink mindig megcsodálják őket. De, ami a fő szempont, nekem is gyakran pihen meg a szemem egy-egy pillanatra rajtuk. :)

LHN "Pumpkins"
Zweigart, Belfast 264, 
Threads: The Gentle Art Burnt Orange, DMC multicolor 4130, DMC

Asztali díszünk ebben az évben a gyümölcsös tál, a farkas alma és ez a helyes tököt formázó aroma lámpa lett, melyet nem tudtam ott hagyni, annyira helyes és mi fő, hogy ritka módon nagyon szép és igényes a kivitelezése.

Idén is faragtunk tököt, bár ez egy kicsit rendhagyó módon történt. Sikerült egy kissé éretlent választani, így nem ment egyszerűen és könnyen. Apa segítségét is igénybe vettük, bizony előkerült a véső és a kalapács is. :)

Patrícia jelmezes Halloween partyn vett részt. Borzasztóan élvezte, volt ijesztgetés, zene, tánc, cukorka gyűjtés a sötétben a szabadban, finomságok... Sokféle jelmez terv után ő lett "Lucifer a fekete cica".


Szakítottunk időt egy kis sétálásra is. Nagyon szeretem ezt az időt, a természet sokrétűsége teljesen elvarázsol. Az idő gyönyörű volt, kár lett volna kihagyni és egész nap csak a szobában üldögélni.

 
 

4 megjegyzés:

Erika írta...

Csoda helyes volt a kislányod és nagyon tetszik az ablakdíszed is!

Tatkis írta...

Such a cute pumpkin pincushion! And lovely autumn photos!

Hugs,
Tatyana

Névtelen írta...

Helyes lett a díszed,a kislány is jól néz ki mint cica,és gyönyörű helyen sétáltatok.Úgy tudom egész novemberben ilyen jó idő lesz,ki kell használni-feltöltődni a tél előtt.

unikat írta...

Köszönöm a hozzászólásod. Nagyon jól estek a szavaid.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails