2008. szeptember 13., szombat

Keretezve... / My pictures framing...

hazaérkeztek már egy ideje a képeim. A helyükre is kerültek már. A kép sajnos nem túl jó, a fények sehogy sem akartak jók lenni. De azért látszik a lényeg.
* * *
My pictures framing you get home. I hanged them onto his place already. The lights are not too good unfortunately.

Nehéz volt a hetünk, még alakulóban minden. A gyerekeknek nagyon tetszik az új edzés. Patri boldogan megy a balettra, ügyes a csajszi és nagyon helyes a rózsaszín hacukában. Krisztián is keményen edzett a héten, ennek eredménye az lesz, hogy talán hétfőn vízre szálhat ő is. Izgi. :) Nem hímeztem semmit sem egész héten. :( Viszont sokat aludtam, valamit valamiért. :)) Holnap azért lefotózom az LHN házikómat, hogy állok vele. Pontosabban, hogy mennyire sehogy sem állok. Ti, hogy vagytok így az iskola kezdéskor, csak én vagyok így lestrapálva?

* * *

The front of the September is heavy. The children like the new training very much. Patricia goes gladly onto the ballet, very smart little girl. Krisztián was training a lot on the week, it will be the result of this, that possibly on a Monday onto water szálhat. I embroidered nothing on a whole week. :( I slept a lot on the other hand. :)) I photograph it because of that tomorrow it LHN my cottage, how I am doing with him. More punctually, that how much I am doing in no way. You, how you are in this manner the school at the time of a start, I am in this manner only wearing out?
* * *
No, de most jut eszembe a rózsámat lefényképeztem, mert újra magához tért a meleg elmúltával. Olyan kis helyes.
* * *
I remember him now, I took a photo of my rose because he came to himself with his warm expiration of again. So little beautiful.


Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails