2007. február 17., szombat

Állóvíz

Őszinte bánatomra az elmúlt héten szinte semmit sem tudtam csinálni, ami a lelkemben égő vágyat az alkotás iránt enyhítené. Valami mindig történt, ami elvont a hímzéstől, a tervezgetéstől. Elsősorban a pánik szerű menekülés egész héten tartott. Talán a jövő hét már nyugis lesz, lassan levonulnak a munkások és visszakapjuk a megszokott kis magányunkat. A délutánok szintén eléggé rohanosak voltak, Krisz iskolájában a szülői értekezletek, kóruspróba, a pénteki farsang a fiaméknál, s ma anyuéknál voltunk, szülinapokat ünnepelni. A csütörtöki kóruspróba után megállapítottam, hogy bizony kevés lesz a hátralévő 3 próbánk a hangversenyig. No, majd kiderül.

***

De, most beszéljünk kicsit a szépségeimről. Megvettem az anyagot az étkezőbe kerülő képeknek. Valamilyen Zweigart, de sajnos, hogy milyen azt nem tudom. A Podmaniczky utcában vettem, kellemes haboskávé színe van. S, a hatást úgy érik el, hogy a vetülék és a lánc fonalak más színűek a szövetben.

El is kezdtem rá ezt a helyes kis UB mintát. Szerintem jó pár lesz a madárkáimnak, a polc két oldalára. Sajnos még csak itt tartok.

Viszont a Casamiás angyalkás képnek nem kapok olyan anyagot, amilyet elképzeltem :( Az anyagok terén kényes vagyok és saját szemmel akarom látni. Sajnos már égettem meg magam, így óvatos vagyok. Már kaptam hibás anyagot is rendelve. Szóval égen földön sehol sincs amolyan békebeli, kávészín lenvászon, amilyenre elképzeltem. Pláne, mivel nem jó a 14-es, mert túl nagy lenne a kép és nem fér el az általam kiszemelt helyre. Így most felülbíráltam az elképzelésemet és rusztikus aidán lesz, abból tudok venni 16-osat és 18-asat is.

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails