2013. október 1., kedd

Kiállítás - Exhibition

Hétvégén az xszemes képeim kiállításon voltak. Az érdekessége, hogy egy növény kiállításra hívtak meg, így azokat a képeimet vittem el, melyek kapcsolódnak ehhez a témához. A virágos, nővényes és a hónapsorolókat, mint ez is.


A kiállított növényeket, növénycsoportokat szakmai zsűri díjazta. S, nagy meglepetésemre a zsűri külön díjjal illette a képeimet. Ami nagy meglepetés volt számomra, hiszen azért vittem, hogy "csak" dísz legyen a falon, amolyan háttér a növényeknek. S, másnap érkezett a még nagyobb meglepetés, mikor megtudtam, hogy a kiállításon járt egy uriember, s október közepére szerveződő kiállításukra, a Kertészeti Egyetemre meghívott, hogy nagyon örülne, ha a képeimet náluk is kiállítanám.
Mit szóltok? Én nagyon meglepődtem.
Úgy gondoltam ezeket a munkákat igazából csak azok értékelik akik készítik. :)

5 megjegyzés:

Leki-Rita írta...

Gratulálok!

En - Hababann írta...

De jó, gratulálok! Fertőzz meg minél több embert ezzel a szenvedéllyel! Ezek olyan nagy élmények, mert általában a saját örömünkre bökögetünk. Én nem tudnék egy ilyenen részt venni, mert bár lassan hét éves hímzős karrier áll a hátam mögött, de alig maradt az elkészült művekből valami nálam, mert a legtöbbet elajándékoztam. :)

unikat írta...

Gratulálok!

Grit írta...

Congratulation!!!!
Your finish looks really fantastic.

Tatkis írta...

Beautiful stitching and framing!
Congratulations!

Hugs,
Tatyana

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails