2013. szeptember 6., péntek

Aquilegia Caerulea - Colorádói kék haranglábMivel úgy éreztem a hímzős lendületem nem az igazi, gondoltam egyet és előszedtem egy régi tervet, hisz a pipacsom már régóta ábrándozik a társáról. :) A növényt többé kevésbé felismertem hisz nálunk is honos, ha nem is pontosan ez a fajta. Így utána néztem kedves hölgyeim, had mutassam be a Colorádói kék haranglábat. :)


 El is kezdtem már múlt hét végén, nagyon régen hímeztem és most nagyon jólesett. :) Elmúlt végre a nagy meleg, jólesően bekuporodtam a kanapé sarkára, gyertya, egy finom tea, kell ennél több? :)
Eddig jutottam:8 megjegyzés:

Tündérke írta...

Nagyon szép lesz! :)

Mammka írta...

Hűűűű!nekem nincsen türelmem ilyen nagy munkákhoz.....le a kalappal!

Phan írta...

Jó kis mintát választottál!

bledina írta...

Gyönyörűséges lesz! Imádom az ilyen minimális színvlággal készült, mégis "ütős" képeket. Gratulálok a választáshoz, és még inkább a nagyszerű munkádhoz!

Edige írta...

Tényleg szép lesz és már ideje volt egy kis hímzésnek is - habár a kendőid is teljesen elbűvöltek, annál is inkább, mert én még nem mertem belevágni hasonló készítésébe, csak ábrándozom róla, hogy egyszer majd...

Patrizia Valle írta...

your embroidery is fantastic !
pat

Cserny Cherry Ildikó írta...

Köszönöm szépen lányok!
Thank you Patrizia!

Nagyon élvezem a himzést, az egyetlen üröm az örömben, hogy a szemem sokat romlott közelsem látom olyan jól mint szeretném.

Mammka: nem is olyan nagy ám. HEAd képbe biztos,hogy nem fognék én sem. :)

Edige: valahogy egyszer csak jött, himezni esne jól. :)

Márti írta...

Gyönyörű lesz! Jó, hogy újra hímzel! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails