2012. október 16., kedd

Jó kis őszi idő van már, ugyan ma esik az eső, de most ez nem tud elkeseríteni. A négynapos hétvégére még szép időt mond, remélem tudunk biciglizni, kicsit kertet rendezgetni. Bár még szép, az őszi színek kezdenek kiteljesedni, csak ilyenkor aztán hamar beköszönt a hideg és én eléggé fázós vagyok...

Hímzés terén még vonzanának az őszi minták, van még néhány, amit szeretnék elkészíteni, de már meghagyom következő évre. Mivel az idő véges karácsonyig úgy döntöttem áthelyezem a hangsúlyt.
Mindenképpen megpróbálok a realitások talaján maradni, ismerjük meg saját korlátainkat. :)
A téli ünnepi minták közül elsőként Jardin Privé, Karácsony mintáját kezdtem el.


Nem magamtól...egy kedves régi ismerős invitált meg egy csoportba, közös hímzésre. Megtetszett, belevágtam...Itt tartok jelenleg, nem sok, de azért haladok:


Terveim között szerepel, hogy az adventi madaras terítőmet befejezzem, persze több, mint a fele hátravan még. És szeretnék Patrícia szoba ajtajára egy karácsonyi bannert készíteni. Remélem, hogy decemberre elkészülnek a csodaszép ajtóink is és lesz mire rátenni.

 

4 megjegyzés:

Monika írta...

Én is beszálltam a karácsonyi hímzésbe, de nem hiszem,hogy lesz rá időm és erőm.Túl sok a tervem,ahogy te is írtad: a hangsúlyt áthelyezni...Erre figyelek én is,hogy okosan tegyem a dolgom.
Én is arra gondolok madár és cica ügyben,hogy ha elkap is egyet,bár remélem nem,akkor ez van.Viszont ügyesek a madárkák.:)

Márti írta...

Nagyon szép ez a minta! Csak így tovább! :)))

Sofie írta...

Szép ez a minta, de sajnos nekem most az időmbe nem fért bele....talán majd jövőre. Szépen haladsz!

Névtelen írta...

A gyakorlottságoddal bizts elkészülsz az ünnepre! :) Kíváncsi vagyok a Te változatodra, milyen lesz az összkép, hogyan fejezed be... A minta beszerzésén gondolkozom magam is, bevallom, annyira bájos!
Brigi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails