2011. május 31., kedd

Lassan itt a nyár...

  
...és a nyári vakáció. S ilyenkor én is a gyerekeimmel együtt számolok vissza. Mennyi nap van még hátra, hány év végi felmérőt kell még megírni, mely tárgyakból lehet már lazítani. Bizony, én is számolgatom, mennyi napot kell még tanulni Patríciával, ballagás, évzárók... Utána viszont jön a megérdemelt pihenés... kis szervezgetések, ki melyik táborba, nagymamához, tiszta ruha, utazás... és utána anya is pihen, kikapcsolódik, hímez, köt, varr, épp mihez van kedve. Idén nem kell a könyvtárat pakolni, szobákat rendezni, ami jó dolog mert haladást, változást hoz az életünkbe, de még is. Az igazi vakációt már én is nagyon várom, már készülök, rendezgetem a hímzéseimet.
Általában ilyenkor szoktunk játszani is. Úgy gondoltam most apropót is adok neki. Kedves követőim száma itt a blogon kezdi megközelíteni a 200-at. Úgy gondoltam, hogy ha elérjük, akkor mindenképpen játszunk. Létrehoztam a facebookon a Cherry Art design oldalát is, így arra gondoltam kétszeresen fogok sorsolni, egyszer a blog követői között és a facebookos követők között is egy-egy ajándékot ajándékozok a nyertesnek. Remélem lesz kedvetek velem tartani, én pedig addig gondolkozom az ajándékokon.

1 megjegyzés:

Jucus írta...

Igaz, hogy az én "Kicsim" már 17, de át tudom érezni az év végi hajtást: az utsó témazáró töriből, jajj, csak jó legyen és meglegyen az ötösöm, meg ilyenek!:o)Évzáróra mennem nekem már ciki, úh. én majd csak a bizit (már ez a szó is ciki:o)) láthatom és remélhetem, jó volt a nevelés...itthon is meg a suliban is:o)
Ha játék, én benne vagyok!:o)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails