2007. december 10., hétfő

No, akkor ássunk még egy kicsit lejjebb...

Asszem, nekem jó kis ásóm van, sikerült még mélyíteni a gödrön. :( Pénteken Patrit kórházba kellett vinnünk. Kétoldali, nagykiterjedésű, súlyos tüdőgyulladást diagnosztizáltak a Heim Pál kórházban, ahol azonnal benn is tartották a gyereket. Lányom igazi hősként viselte a macerát, bár nagyon fáradt volt, hörgött-zörgött a karomban szegény, járni már nem nagyon birt. Ettől függetlenül, mikor a kézfejét preparálták (branült tettek be neki rögtön) sírás, zokszó nélkül viselte. Sőt! Jó ízűen beszélgetett vérvétel közben a doktor bácsival. Aztán még az éjjel megkapta az első gyógyszeradagját intravénásan, gondolom ezért is kellett a branül. Ezt is jól viseli.

Nagy örömömre két nap elteltével javul már a kisasszony, szinte lement a láza teljesen, a crp-je is jelentősen csökkent. Bár még mindig nagyon sápadt és fáradt, a kedve sokkal jobb már.

Asszem ennyi telik most tőlem, folyamatosan bent vagyunk vele a kórházban, csak éjszakára jövünk el, pihenni muszály valamennyit. Hétvégén hárman váltottuk egymást anyuval és Attilával. A jövőhét húzósabb lesz, anyuval ketten váltjuk egymást. Megyek is, majd jelentkezem. Addig is "legyetek jók ha tudtok, a többi nem számít" :)


Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails