2017. január 11., szerda

Új sapka, mi más...

Aki túl van már kamasz gyerek nevelésén vagy épp benne van, annak biztos ismerős a story. Fiú, lány, oly mindegy, kicsit más a körítés, de a lényeg ugyanaz - elveszett, elszakadt, kicsi, nem tetszik a szine, dedós, nem megy a kabáthoz, stb. És úgy eleve, sapkáthordanimilyenciki. Igen ám de néha tud olyan hideg lenni, hogy muszály.
Így jött a bárányos sapi ötlete elsőre is és most másodszor is. Az első, az enyém lett, mert, hogy zöld, aztán vettem még hozzá fonalat és majd egyszer nyakas is készül hozzá.
Patri új dzsekijéhez a világoskék szint szavaztuk meg, a szett első darabja a kesztyű már elkészült. Most jön a folytatás, és ha a hideg kitart, el is fog készülni, s ami a nagyobb kunszt, talán még viselve is lesz. :)
Sapkára fel!






2 megjegyzés:

melcsilla írta...

ÓÓÓ, a sapka tagadása kamaszgyereknél nekem is ismerős. Jó esetben kapucnis felső kapucnija funkcionál sapkaként. De megpróbálok csendben tűrni, mert emlékszem hosszú ideig én sem voltam hajlandó sapkát felvenni. Bezzeg mostanában: már az első szélre felteszem, és tavaszig le sem veszem az utcán:) (öregszek? igen.)

Cserny Cherry Ildikó írta...

Iiiiigen! Nalunk is kapucni, amit hajlandoak a fejukre huzni. Most par napja Patri hajlando volt fejpantot venni a kapucni ala. A baranyos, pompomos sapival akarom lekenyerezni...hatha :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails