2013. február 22., péntek

UB A tavasz ébredése... 2013-ban...

Ennek biztos jele, hogy a bokor alatt évről-évre kibúvó kis hóvirág csokrom már megjelent. Nálunk ma gyönyörűen süt a nap és ragyogó kék az ég. Egyszerűen mesés...Újra előkerült Ulrike szép tavaszi képe, mert hát lassan-lassan csak beköszönt a tavasz. :) Meglehetősen lassan haladok vele, pláne mert minden másra is kacsintgatok közben. :) De ilyenkor, mikor ébredezik téli álmából a természet, a tavaszi virágokra már nagyon vágyom... közben ki-ki kacsintgatok a kertbe, vajon tényleg ébred? A szép hó, amit a napokban úgy megcsodáltam ripsz-ropsz eltünt, s a gerlék a fákon igazi tavasz váróan burukkolnak, s a cinkék is éneklik dalukat...


Nézegettem persze még más tavaszi mintákat is, pl Tralala designból is válogattam, Patri is választott a szoba ajtajára egy helyes mintát, mit választott, egyenesen beleszeretett... :)

Ti milyen tavaszváró-húsvétváró szépséget készítetek?1 megjegyzés:

Manka írta...

Hű de gyönyörű a hímzés!
Én is mindig ki-kikacsintok más hímzésékre :) . A tavasz várását én egy Tralalával kezdtem majd pár Atalie mintával folytatom ... hűsvétra is van tervem, de nem biztos, hogy el is készül az idén :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails