2012. szeptember 16., vasárnap

Mini tali

Tegnap délután egy minitali keretében találkoztunk öten (Wilimama, Sofie, Brigi, Patrimama és én). Nagyon jól éreztem magam, már nagyon régóta aktuális volt, és ez most pont jókor jött...

Néhány napja már motoszkál bennem az elhatározás, újra hímezni... ez időnként előjön, belefogok és persze elhamvad az időhiányban.
Hogy lelkesítsem magam, előszedtem a korábban készített őszi díszeimet (ami még nem túl sok) és lecseréltem a nyári hangulatú hímzéseimet. Így helyére került a BC banner és az ablakkilincsen lógó LHN párna is. Sajnos azt most már kimondhatom, hogy az elkészített JBW almát és tököt, anno az "avonos hölgy" ellopta. Hiszen azóta költöztünk már házon belül, minden át lett forgatva, új helyre kerültek a dolgaim. De sebaj, nem bánkódom ám, egyszercsak újra elfogom készíteni őket.
Nagyon lelkesítő volt a napokban érkezett meghívás a 2012. karácsonyi SAL-ba. Tetszik a közös kép, megtaláltam a helyét, ahova kerülne (ez nálam fontos szempont), már csak egy pici lökés kell az induláshoz...

...és hát a tegnapi tali, finom kávét és sütit ettünk, megcsodáltuk a lányok munkáit, szégyenszemre mi anyával nem vittünk semmi hímzést, el is határoztuk, hogy legközelebb ezen változtatunk.
Este, miután hazaértem, a kötelező körök után beleböktem a tűmet egy őszi apróságba. Már tavaly ősszel rákívántam mikor megláttam egy kedves bloggerinánál. Úgy gondolom, elkészül hamar és még javában lesz időm nézegetni, míg a karácsonyi díszek felváltják az őszieket.
Ő lett a választott, és az anyag alsó részén már díszeleg néhány sor x.  :) Azt viszont szomorúan tapasztaltam, hogy a 32 ct vásznon, a fekete x-ek is gondot jelentettek már...2 megjegyzés:

Eleonóra írta...

Nagyon klassz lesz ez a kis képecske. Én is imádom az őszies, tökös-boszis holmikat. Megkaphatnám tőled a mintát?
Üdv: Eleonóra
bekenyie@gmail.com

Sofie írta...

Bizony jó volt a tali, ilyenkor utána hetekig tudnék folyamatosan alkotni, akkora löketet kapok :-)
Egyébként hímzést nem hoztatok, de a kötésed, a szépséges boleródat igen!
Jó lesz ez az őszi apróság, a következő talin (esetleg okt 6 KÖKI?) megnézem élőben is.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails