2011. december 27., kedd

Játék - Giveaway - sorsolás



 Ígéretemhez híven itt vagyok. Tegnap mikor hazaérkeztünk, kipakoltunk és mindenki boldogan elcsitult a számítógépe, játéka, stb előtt. Sőt a macskuszunk is keringhetett boldogan kicsit a nappaliban, én is leültem a gép elé, hogy beírjam a listát a random.org oldalra. Jó volt nagyon végignézni a neveken, mosolyogni, örülni az ismerősöknek, a nevek alapján az ismert arcokat hozzá társítani. És ugyan ilyen öröm a sok ismeretlen is, akik megtiszteltek azzal, hogy a munkáim alapján választották, hogy követői lesznek, érdekli őket, hogy mit alkotok, no nem nap mint nap... de ígérem igyekszem.
204 kedves személy neve került fel a listára. És íme, a játék nyertese: Jucus


Judit ajándéka ez a kis neszeszer és horgolt rózsa.



A második sorsolás azon kedves személyek között történt meg, akik voltak olyan kedvesek és bizalmat szavaztak nekem és likeolták a Cherry Art design oldalt a facebookon vagy követőjévé váltak a Cherry Art design weboldalának. Köszönöm szépen! Igyekszem megfelelni a kihívásnak, hogy öröm legyen szétnézni nap mint nap az oldalamon.
56 kedves személy neve került fel a listára. És íme, a játék nyertese: Kása Andrea


Andrea ajándéka ez a kis neszeszer és horgolt rózsa.


1 megjegyzés:

Jucus írta...

Juhhhéééé! De nagyon örülök! Köszönöm-köszönöm-köszönöm! Pont tönkrement a neszim, úgyhogy most ilyen csodaságos lesz! És a kis horgolt rózsa is gyönyörű, ilyenem sincs ám még!:o)Nagyon tetszik mindkettő!
Nagy-nagy puszi érte!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails