2011. március 16., szerda

Fel vagyok háborodva...

...némely ember eszméletlen felelőtlenségén!
Krisztián ma azzal jött haza edzésről, hogy futás közben elütötte egy kocsi a kerékpárúton, ahova elvileg be sem mehetnek autóval, mert le van zárva. No de, a leleményes gépkocsivezető megtalálja ám a kiskaput.
Talált egy földutat, ahonnét rátudott kanyarodni a kerékpár útra, onnét pedig tovább a forgalomba. A szűkös agyával fel sem fogja, hogy miért is van lezárva, hogy azon a környéken a Dunaparton egymást érik a vizisportos edzőtelepek. És mindezek után, mikor a gyerek repül egyet, a tag kiszáll a kocsiból, sopánkodik egy sort és utána otthagyja a gyereket és elporzik a bánatos szürkületbe!!!! Fel sem merül benne, hogy esetleg be kellene kísérni a kölköt az edzőhöz, megadni az elérhetőségét, stb. Én meg most rágom a körmöm tövig, hogy valóban ne legyen semmi baj, nehogy éjjel jöjjön elő valami probléma... Grrrrrrr...

7 megjegyzés:

Susu írta...

Ezt még kívülállóként is rossz volt olvasni. :( Remélem, hogy jól telik az éjszakátok és valóban nem esett baja Krisztiánnak.

Edit írta...

Úristen! Ez cserbenhagyásnak minősül. Én feljelenteném, ha esetleg tudnátok rendszámot... de gondolom nagy volt az ijedtség, és a gyerkőcnek eszébe se jutott pont azt nézegetni.
Hogy mik vannak! Tényleg felháborító.

Anice kötős blogja írta...

A gyomrom összeszorult a soraidat olvasván.
Remélem azért jól vagytok!

vikicaღ írta...

no végre én is pontosan megtudtam mi történt.. :(

KataPorta Kreatív írta...

Mostmár légyszíves írj arról is, hogyan alakult a helyzet?! Aggódom én is értetek!

DeTox írta...

Sziasztok!

Köszönöm szépen az aggodalmat, jól vagyok:)
Az éjszaka tökéletesen telt :D aludtam, mint a bunda.
Semmim nem fáj... de téll, Igaziból talán nem is megijedtem, hanem nem jutott eszembe/nem érdekelt, akkor hogy mi a rendszáma a sofőrnek… és szerintem fel sem tudnánk jelenteni, mert nincs semmi tárgyilagos bizonyíték, hogy elütött és mivel nem kísért be vagy bármi nem köteles elismerni a tettét (de ez emberfüggő).
És semmi vizuális nem maradt… szóval nem tom mutogatni >.<

én beszéltem uf(Krisztián)

Edit írta...

Akkor jó, legalább nincs nagy baj.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails