2010. június 8., kedd

Lassan közeleg a nyári szünet...

...és ezzel együtt a sokkal több szabadidő. Amit már nagyon várok, mert igen mozgalmas hetek, hónapok állnak mögöttünk. S ez alatt az idő alatt bevallom igen kevés időt szenteltem kedvenc időtöltéseimnek. Azon egyszerű oknál fogva, mert mire este lett, leginkább egy kicsit üldögélni, lazítani, férjemmel beszélgetni volt kedvem és energiám. Na de majd mostantól. :D

Valamikor tavasszal úgy gondoltuk, hogy kicsit alakítjuk tovább a házunkat. Nos... asszem a mesteremberekkel való tárgyalást egy idő után tragédiaként éltem meg... többször oda-vissza átgondoltuk, néhány dolgot tovább halasztottunk, ugyan a munkálatok még folynak, de remélem néhány hét és birtokba vehetjük az emeleti lakosztályainkat. :))

Tavasszal felvételiztünk Patrival és jelentem sikerült, felvették az általunk választott iskola zenei tagozatára. Már túl vagyok az első szülői értekezleten. A szülői értekezlet időtartamának hosszától csak az átadott kívánság lista volt hosszabb. :)

És most egy kis dicsekvés, mert ők az én igazi kincseim és büszkeségeim. :)

A képek, Patrícia záró előadásán készültek.

Krisztiánnak igen eredményesen alakult eddig az ez évi verseny szezonja, két ezüst és két arany érem került az előzőek mellé. A képeken a hétvégi, Velencén rendezett "Vidék bajnokság"-on készült felvételek láthatók, ahol a párosuk első helyezet lett.
1 megjegyzés:

enigma írta...

gratulálok, Ildike:)...büszke anyuka lehetsz...jogosan :)...és hurrá, tényleg mindjárt itt a nyár :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails