2009. április 6., hétfő


Gondoltam jelentkezek, hogy nem tüntem el. Csak éppen kézimunka terén nem tudok újat mutatni. Végig gondoltam és szívfájdalom nélkül lebontottam a ponchót. Igazatok van, nem fogom hordani. Az új verzió egy stóla lesz. :) Persze épp csak elkezdtem. Mivel ilyen gőzerővel kitavaszodott, sőt nyárivá fordult az idő, az egész hétvégét kertünk tavaszi munkálataival töltöttük. Mindkét nap vacsorára mentünk csak be a kertből. Utána zuhanyozni vánszorogtam és persze a szigorú férjem felügyelete és részvétele mellett a gerinctornámat sem bliccelhettem el. Gondolhatjátok ezek után mennyit kötöttem, elárulom, egy sort sem. Viszont ha ilyen marad az időjárás, akkor nem is nagyon fogom mostanában hordani. Na nem baj, lesz még ősz is. :)

A kert, pedig csodás, mint mindig tavasszal. Ilyenkor imádom a legjobban. Jó lenne ha a nagy meleg kicsit visszavonulna, mert ilyenkor együtt nyílnak a tavaszi és a nyárelejei virágok, minden hamarabb elnyílik. Már alig várom, hogy az illatozó kertben kint ülhesek, teázva, hímezve...

6 megjegyzés:

Ányi írta...

Nálunk is hasonlóan telt a hétvége, imádok kint lenni! Az esti-kinti teázás nem rossz ötlet ;_)

Barbi írta...

Kívánom, hogy teljesüljenek az utolsó szavaid! Élvezd a kerted! :D

Nina írta...

Hehe, erre én is vágynék :)))
Sajnos sosem éltem kertes házban (leszámítva életem első évét, amire sajnos nem is emlékszem), így ez az illatos kertben hímezgetés nekem ismeretlen fogalom, de milyen jól hangzik :))) Élvezd!!

Nina írta...

Akartam kérdezni: virágzik már a magnólia fád? Nem fotózod le idén is? Annyira gyönyörű, egyszerűen imádom a magnóliát :))
Ha egyszer lesz kertem, tuti lesz benne magnólia fa több is :))

Cimpulusz írta...

Az enyém is hasonlóan telt, ezért se írtam blogot...mit írjak? Ástam?:)

Cserny Cherry Ildikó írta...

Köszi csajok! Egyszerűen imádom a kertet, a virágaimat.

Kerti teázós, sütizős közös napot nyáron szívesen bevállalok ha lenne rá jelentkező. :)

Nina: még épp csak bimbós, készítek majd fotót ha látványosabb lesz. Tavaszi összeállítással is készülök, fényképezni fogok ha jó idő lesz csütörtökön.

Cimpi: No igen, az ásás sem leírva sem csinálva nem érdekfeszítő. Még jó, hogy az ilyen emberkívánó feladatot az uram vállalja. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails