2008. november 3., hétfő

Kipécézve...


Újabb játékra invitáltak kedves blogbeli barátaim, névszerint Lorix, Napcsi, Barbi és Pjutkó.
Köszönöm az irántam való figyelmeteket lányok.
A szabály az alábbiak szerint szól:
1. linkeld be a blogodba azt, aki kipécézett2. ossz meg magadról 7 dolgotÉs részemről itt van pont. Bocsánat.
1. Szerencsésnek mondhatom magam, mert kertes házban nőttem fel, s nem tudom, hogy ezért vagy nem nagyon szeretem a növényeket. Már gyerekkoromban a nagymamám körül tébláboltam és figyeltem a kertben. Nagyon sok növényt felismerek és a nevét is tudom, előfordul, hogy a latint is (ilyenkor szokott a tesóm kiakadni :DDD ) Felnőttként is megmaradt a szeretet és mára már saját kertemben varázsolódhatok el.
2. Az utóbbi években különleges figyelmet szentelek kétféle szobanövénynek, az egyik az Afrikai ibolya, a másik pedig a Hibiscus. Mindkettőből már egy kis gyüjteményem van. Hibiscusból 14 fajta, afrikai ibolyából pedig 10 fajta boldog birtokosa vagyok. Az ibolyából az elmúlt időszakban kb 15 cserép elhalálozott köztük zömmel külföldről rendelt különleges fajták és sajnos nem tudom még hogy miért. :((
3. Önmagam, alkotásaim felé maximalista vagyok, mindig a tökéletességre törekszem. Ez időnként a férjemet teljesen kitudja hozni a sodrából. :)
4. Nagyon kritikus vagyok másokkal szemben. Lehet, hogy nem mondom ki, mert azért volt gyerekszobám, de mindig mindenkit megtudok kritizálni. :)
5. Nagyon szeretem a rendet magam körül, főként a lakásunkban. Fizikailag rosszul érzem magam a rendetlenségben, úgy érzem az energiámat elszívja a rumli.
6. Az alvás nálam is kényes téma. Úgy tudok jóízűen aludni ha csönd van. Ha leánykám egy éjjel többször kijön és felébreszt és ez több éjjel is előfordul egymás után, akkor nagyon hamar kiborulok, mert nem tudom kipihenni magam. Kisfiammal képtelen vagyok egy szobában aludni, mert folyamatosan beszél és nyögdécsel álmában.
7. Nagyon szeretek gyertyát, mécsest égetni a lakásban sokat és több helyen. Ilyenkor puha, fészek hangulatom támad, valamire emlékeztet de még nem jöttem rá, hogy mire.


1 megjegyzés:

Jucus írta...

Most olvasom csak a válaszaid, először is köszönöm!
3/4/5/7 - mintha rólam beszéltél volna!:o)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails