2008. október 28., kedd

...

Nagyon kedvesek vagytok, hogy ilyen sokan gondoltatok rám. Néhány nap és utolérem magam és ígérem válaszolok is, pontosabban utána nézek, hogy mi is a teendőm. :)

Múlt hét második felében Bécsben voltunk. Már régóta készültünk, de mindig elmaradt... háááát, mit mondjak, most sem volt ragyogó idő. Persze a gyerekek végig nyafogták a sétákat... ez újfent megerősített az elhatározásomban, Prágába egyedül megyek... esetleg a férjemet elviszem...

Most pedig a héten, ezerrel a kertet rendezzük, rendezem. Most már a téli pihenőre készülünk. Kiakarom használni még az utolsó jobb hőmérsékletű, esőmentes napokat. Nem is tudom mi lenne ha veteményesünk is lenne és nem csak díszkert, mert így "csak" az a legfőbb gondom, hogy ez a bokor ne itt, hanem amott legyen és a másik pedig emitt. Az elmúlt két napban 6 bokornak változtattam meg a helyét. :DDD Nem mondom, hogy a kedvesem nagyon napsugaras volt, de szó nélkül ásott.

A Merle könyvvel haladok, már a harmadik kötetnél járok, ez az előnye ha az ember dolgozni jár, a metron lehet olvasni (... az egyetlen előnye...). Nagyon tetszik. Nem is tudom, hogy anno miért nem boldogultam vele.

És persze az elmaradhatatlan orvoshoz menések. Asszem sosem lesz vége... :( Patrival épp 35x a fülészetre, és még nem is lenne baj, csak ne kellene mindig másfél órát várni. Persze a dokinő könnyen mondja, "rendben anyuka, 1 hét múlva találkozunk". Ujabban én pedig a fogászaton töltöm a nem túl sok szabadidőmet... nem sok jóval kecsegtetnek...grrr...

Holnap jövök az elmaradásaimmal, ígérem pótolom őket. :)


Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails