2008. március 27., csütörtök

UB csipkebogyós...


... folytatás. Tavaly februárban kezdtem el, de a naptár kiütötte a nyeregből. Pontosabban én csináltam volna, de valahogy nem maradt rá idő. Így tudtam, hogy ez lesz a soron következő, mindenképpen folytatni akarom. Így áll jelenleg, pontosabban így pihen több mint 1 éve. De ma elővettem a fiókból és a két SAL mellett ő lesz a folyamatos mű.

Eddig jutottam anno, oldalt megtekinthető a tervezett teljes kép. A blogbejegyzéseim szerint kb 8 nap telt el az első belebökés és ezen kép között. Kiváncsi leszek mennyi idő alatt készülök el vele. Még sosem figyeltem ezt meg, még nem volt olyan munka, amit így készítek el. Most kiváncsi lettem. :) És persze már ennek a képnek is kijelölt helye van a lakásban, mint mindnek, amit magamnak készítek. Ugyanis én nem tudok "csak úgy" böködni. Én szeretem ha van célja a munkámnak. Éppen ezért amikor új munkába fogok, azt mindig átgondolom, hiába tetszik többféle design, minta, kép. Biztos vagyok benne, hogy vannak olyan képek, amik nagyon tetszenek, de soha sem fogom elkészíteni, mert nem illik a lakásunk stílusához vagy az én stílusomhoz vagy csak egyszerűen nem azt a hangulatot árassza, ami az otthonomhoz illik. Asszem ezért is van, hogy ennyi idő elteltével még mindig elakarom készíteni, még mindig töretlenül tetszik a leendő mű. :)

Éppen ezért a MUK-kolásba sem engedem magam elcsábulni. És asszem nem is csábít annyira... sőt... szerintem kifejezetten frusztrálna a sok félbehagyott munka. Mert valljuk be, 8-10-15 félbehagyott munka sosem lesz befejezve. Az izlésünk folyamatosan formálódik a különböző behatások alatt és ujabb minták, designerek tünnek fel, mindig új csábításokkal...

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails