2013. január 30., szerda

Az elkészült bolero... - The bolero is complete...

... ami tulajdonképpen nem is bolero hanem shrug. A történet, amit korábban ígértem...
Klasszikus "gombhoz a kabát" darab. Talán ez volt az első Bucilla féle fonal amibe nagyon beleszerettem, igen ám, de a mennyisége miatt tanácstalanul forgattam, tapogattam, nagyon örültem, csak éppen nem tudtam mit készítsek belöle, mi fog kijönni ebből a mennyiségből. Míg végül Barka Gabiéknál választottam hozzá "kiegészítő" fonalat, s így született meg ez a sötét csokoládé és ciklámen-szürkés-lilás költemény. Azt viszont most nem írom le, hogy hányszor bontottam vissza mind a testet, mind a csipkét. :)
Néhányszor már volt is rajtam, jópofa, feldobja a ruházatot...de, akinek fázós a dereka, hát annak nem az igazi viselet. Hamar elkészül, már ha valaki nem ennyit tojózik rajta, mint én. :) S, ez kapóra is jön, mert Patrícia már bejelentette az igényét egyre. Na ja, hosszú a tervek listája nálam... 
De most jöjjenek a képek...









 

2013. január 16., szerda

Jardin Privé: Christmas - végső formában

Kicsit megkésve, de mutatom a végső formát. A textiles befejezés mellett döntöttem. Úgy gondoltam kis munka, idény jellegű témával, így inkább banner jellegű befejezéssel tetszene, mint keretben. Így született meg a zöld "kapros" keret. Nagyon szeretem ezt a textil sorozatot. Sokféle, ragyogó színek, visszafogott minta jellemzi.




 

2013. január 7., hétfő

Új év - új internet...

persze még semmi sem biztos... 
Hosszas eltünésem oka a szolgáltató váltásunk körül keletkező bonyodalmakban keresendő. Lassan közel egy hónapja nincs internetünk, mi magával hozta, hogy se telefon, se tv adás nem volt és még most sincs. A t-home változatosan magyarázkodott, szabadkozott, igérgetett, de eddig még semmi...talán a héten...

Pedig azért ezt azt készítgettem, kicsit haladgattam, persze nem roham léptekben, nem úgy ahogy elképzeltem, hogy majd jól belevetem magam a kézimunkázás örömeibe. Némiképp módosult a program. Karácsony előtti hétvégére sikerült egy derekas arcüreg gyulladást összeszednem, amit azóta sem sikerült kiheverni. Eleinte a levegővétel, a nézés, maga a létezés is fájt... most már jobb, de nem tökéletes.

Karácsonyi, madaras terítőmmel sikerült haladni a legtöbbet. Jelenleg a szegélyét készítem, reményeim szerint hamarosan tudom mutatni.
S, egyéb képekkel is jövök, amint a technika ördöge engedélyezi.


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails